Senseo apparaat kopen

Senseo apparaat kopen

Ga je een Senseo apparaat kopen? Dat is altijd een goed idee. Het is lekkere koffie, het is makkelijk te zetten, en en is goedkoop. Wij houden wel van Senseo koffie, dus we hebben de beste apparaten op een rijtje gezet. Zo heb je ’s ochtends altijd een goede kop koffie. 

Senseo apparaat

Een Senseo apparaat is een koffiezetapparaat gemaakt door Douwe Egberts en Philips. Eigenlijk werkt een Senseo hetzelfde als een gewone filterkoffie, met twee grote verschillen.

Ten eerste zitten de gemalen koffiebonen niet in een filter, maar verpakt in een kussentje, een zogenaamde koffiepad. Dat scheelt weer een hoop gedoe met gescheurde of lekke filters, en je hebt nooit meer vieze handen.

Het tweede is dat de het water onder druk door de koffie wordt geperst, wat in die tijd nieuw was voor koffiezetapparaten die je gewoon in de winkel kon kopen. Daardoor duurt het zetten van een kopje koffie ineens maar een paar seconden in plaats van een paar minuten.

Senseo apparaat kopen

Senseo apparaten zijn sowieso al niet zo heel duur, en ze zijn ook nog eens vaak in de aanbieding. Helemaal rond de feestdagen zijn er vaak acties waar je zomaar een paar tientjes minder betaalt.

Op dit moment is het gewone, standaard Senseo koffiezetapparaat te koop voor 50 euro. Maar zoals we al zeiden, zijn er vaak acties: bijvoorbeeld op dit moment de Senseo Quadrante voor 75 euro, of de Senseo Viva Café, met een heerlijke crèmelaagje.

Ga je een Senseo apparaat kopen? Check dan hieronder eerst even of er nog een goede korting is!

0 comments on “Senseo apparaat kopenAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.